Geert Brands

Wat is er gezelliger dan genieten van het buitenleven met de barbecue binnen handbereik? ’n Feestje wordt een korte vakantie met een goed georganiseerde barbecue. Als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het organiseren of samenstellen van uw barbecuepakket.
Naast een groot assortiment vlees waaruit u kunt kiezen, hebben wij ook een groot assortiment bijartikelen zoals salades, sauzen, verse kruidenboter, tapenades, olijven, houtskool etc.

Barbecue assortiment

  • Barbecueworstjes € 0,89 per stuk
  • Shaslick eigengemaakt € 2,49 per stuk
  • Stokje varkenssaté eigengemaakt  € 0,89 per stuk    
  • Kinderstoplicht € 0,99 per stuk    
  • Gemarineerde karbonade € 0,99 per 100 gram    
  • Heuvelrugsteak  € 1,19 per 100 gram    
  • Spareribs voorgegrild € 1,39 per 100 gram   
  • Speklappen gemarineerd € 1,09 per 100 gram    
  • Kruidenbotersteak  € 1,49 per 100 gram    
  • Hamburgers voorgegaard € 0,89 per stuk    
  • Lamskoteletten gemarineerd € 2,39 per 100 gram    
  • Mix grill spies (kalfs, varkenshaas, biestuk) € 2,79 per stuk    
  • Biefbrochette (spies met biefstuk en rode ui)   € 2,49 per stuk    
  • Hamburger eigengemaakt (niet voorgegaard) € 1,29 per stuk    
  • Black Angus beef burger € 1,59  per stuk    
  • Black Angus Picanha € 3,49 per 100 gram    
  • Pepersteak € 2,19 per stuk    
  • Ribeye gemarineerd of naturel € 2,29 per 100 gram    
  • Drumsticks voorgegrild € 0,79 per stuk    
  • Hawaïspies eigengemaakt  € 1,99 per stuk    
  • Stokje kipsaté, eigengemaakt van de Gildehoen € 0,99 per stuk    
  • Wave, gemarineerde kipfilet met spek € 1,79 per 100 gram    
  • Kipfilet gemarineerd van de Gildehoen € 1,59  per 100 gram    
  • Kipshaslick € 1,69 per stuk    
  • Pulled Porc 500/600 gram € 1,89  per 100 gram    

Visspiesen

  • Garnalenspies gemarineerd € 2,69 per stuk
  • Zalmspies gemarineerd € 2,49 per stuk

Alle barbecueproducten kunt u in foodtainers of op schaal bestellen.
Voor het afgarneren en op schaal maken van uw barbecuevlees rekenen wij € 0,30 per persoon. Houd hierbij rekening met de afmeting van uw koelruimte.

Salades opgemaakt op schaal

  • Huzarensalade  € 4,95
  • Rundvleessalade € 4,95
  • Brabantse rundvleessalade € 4,95
  • Zalmsalade € 5,95
  • Holterbergsalade € 4,95

Prijzen per persoon

Salades per 500 gram verpakt

  • Huzarensalade € 4,25
  • Brabantse rundvleessalade € 4,75
  • Zalmsalade € 4,95
  • Holterbergsalade € 4,20
  • Verse fruitsalade per 100 gram € 1,39
     

Heerlijke rauwkostsalades die uw barbecue compleet maken

  • Bistro rauwkostsalade
  • Slanksalade
  • Tusvelder rauwkostsalade

Sausjes

  • Knoflooksaus
  • Cocktailsaus
  • Satésaus
  • Zigeunersaus
  • Barbecuesaus

Geen barbecue? Geen probleem!

U kunt bij ons een barbecue huren. Het gebruik van onze barbecues en pannen is gratis. 
Gas wordt tegen geldende vergoeding bijgeleverd à €15,- per barbecue of pan. 
Wij berekenen €15,- borg voor de schoonmaakkosten van de barbecues. Indien deze schoon worden geretouneerd ontvangt u deze borg retour.
Standaard worden 2 tangen à € 2,50 borg per barbecue of pan bijgeleverd.

De barbecue kan ook worden bezorgd:

  • Hiervoor wordt €5,- in rekening gebracht binnen Holten.
  • De barbecue dient de volgende werkdag uiterlijk voor 11:30 uur te zijn terugbezord.
  • Legitimatie is gewenst.

 

Diversen

  • U kunt een houtskoolbarbecues in bruikleen krijgen. Hiervoor betaalt u € 25,00 borg. 
  • Wij verhuren ook koekenpannen. Vraag gerust om informatie.
  • Bestel ook uw vers afgebakken stokbrood bij ons.
  • Tevens verkopen wij bordjes, bestek, servetten, aanmaakblokjes, briketten en houtskool.
  • Voor € 60,00 per dag kunt u een koelwagen bij uw bestelling huren. 
  • Zo kunt u ook het vlees en de drankjes lekker koel bewaren.

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Geert Brands

Kerkstraat 1
7451BM Holten
0548361379
0548366552

Openingstijden

maandag 10:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten